OSLAVA DESÁTÝCH NAROZENIN VOP

23.09.2012 11:52

No ano, opravdu... Představte si, že je to pravda... Náš oddíl existuje a ŽIJE již 10 let. Proto jsme se sešli v pátek 21.9.2012 abychom toto šťastné výročí oslavili. Nebudu tu dlouze rozvádět přípravy (umývání a nošení lodí, zametání a dělání nástěnek není nijak záživné ;) ). 
    Konečně nadešla hodina H ve dni D. Hodiny odbily 17:00 a Sokolovnou ve starém městě se rozlehla siréna. Po ní, jako kdyby ze zdola, bubnování a najednou, jako mravenečci, se začali vynořovat Vodáci z hlubin klubovny. Bojový pokřik "My jsme Vodáci, my dneska slavíme a rádi Vás vidíme" se nesl tak, že každému přebíhal mráz po zádech. Kapitán uvedl celý program a potom přišel na pódium strejda Jarek Lofítek a pověděl nám, jak vlastně VOP vznikl a pomodlil se. Zazpívali jsme chvály a šli jsme se posadit. Teď na pódium vystoupil Národní velitel Royal Rangers v České republice a pověděl nám něco o RR. Dalším bodem programu byl přenádherný zpěv Weverky a Smajlíka. Poté nás navštívli Jack Naparovač a opička Máňa. Následovaly dvě vodácké písně a perličky. Videa z našeho vodáckého života nás příjemně rozesmály. Velice zajímavým bodem bylo ČOCHTANOVO PŘEKVAPENÍ, při kterém jsme pokřtili naši pramici P550 po milovaném vedoucím.... " KAPITÁN". Poděkovali jsme Kroicovi a přišel zlatý hřeb programu... DORT... a ne ledajaký... bylo na něm tábořiště celé z marcipánu!!! (více na fotkách.. nebudu vám dělat chutě ;)) Celý program zakončil pastor Pavel Motyka požehnáním a vodáci zaduli oddílový pokřik. " MY JSME PARTA VODÁKŮ, PATŘÍME DO KAJAKŮ.
                         NIČEHO SE NELEKNEM, AŤ JE RÁNO, NOC ČI DEN!
                         NEBOJME SE PEŘEJÍ, V BOHA MÁME NADĚJI!!!
                                              HALZA!!!"

    Potom nás čekal skvělý guláš strejdy Luboše, buchty a oheň. Také video z Baťáku a salvnostní rozkrojení dortu. Když se většina lidí rozprchla a zůstali pouze skalní fandové :D Vodáci se seběhli do Sokolovny na svůj program ;) ale o tom jindy! 

 PROŽILI JSME KRÁSNÝCH 10 LET A SNAD NÁS NĚKOLIK DALŠÍCH LET ČEKÁ :) 

 

   Pampi :o)
Foto z akce: https://pampiani.rajce.idnes.cz/Oslava_10_let_V.O.P./
 
                  https://picasaweb.google.com/112705308145191608889/10LetVyrociVOP